Porsche

Företaget

CarNet är ett bilföretag som verkar i Halmstad och grundades 1999 av Anders Holmer. CarNet är det lilla företaget med personlig service och rätt kompetens på alla områden. I dagsläget omsätter vi 20 milj/år och levererar ca 50 bilar/år.

Hur vill du köpa bil?

CarNet säljer, köper, byter och tar beställningar på såväl nya som lätt begagnade bilar, företrädesvis Volvo - Audi - VW - BMW – Mercedes Benz samt sportbilar. CarNet är inriktat på nästan nya bilar och har sedan länge ett nära samarbete med svenska & europeiska återförsäljare. CarNet tar även emot försäljningsuppdrag som anpassas efter dina önskemål. Vi har lång och stor erfarenhet av import & export av bilar ifrån/till Tyskland och Norge. Kontakta gärna oss för mer information.

Med bred kompetens och goda kontakter hjälper vi dig med din nästa bilaffär.

Välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal där vi går igenom den bästa lösningen just för dig.

Ett tryggt köp

Nästan nya bilar har oftast gällande fabriksgarantier, som ger dig samma garantier som en ny bil, men med en lite kortare tidsrymd. De lite äldre bilarna blir grundligt undersökta av M-test center alternativt SBP Bildiagnos för opartisk bedömning. Betydligt bättre och säkrare än bilhandlarens egna test! Det finns även möjlighet att teckna 12 månaders garanti ifrån Svensk Bilgaranti på motor, växellåda, motorelektronik, mm. Läs mer om garantin på Svensk Bilgaranti

Vi hjälper dig med finansiering

Handelsbanken Finans är vår partner för leasing & billån. Det är förmodligen marknadens starkaste aktör och borgar för att du får de bästa villkoren. Dessutom har vi även samarbetsavtal med de flesta banker & finansbolag. Kreditbedömningen går oftast snabbt och du kan även själv ordna med ett lånelöfte via vår länk. Du kan även kontrollera vad månadskostnaden blir via finansverktyget som du ser i respektive bilannons. Du kan välja att använda en inbytesbil, som är värd minst 20% av bilpriset, eller lägga minst 20% i kontantinsats. Lånet behåller du så länge som du önskar, och kostar bara under den tiden du utnyttjar det. Räntan är avdragsgill i din deklaration.

För företag ordnar vi med ett skräddarsytt leasing upplägg. Välkommen att höra av dig för en offert.

Mer information och lånelöfte finner du på Handelsbanken

Vi samarbetar med Handelsbanken. Ansök om lånelöfte på Handelsbanken